• Grey Facebook Icon

A Plus Solutions 2019

НОВИНИ ОТ A Plus

Абонирайте се за новости от нас, като ни дадете Ваш имейл адрес.

Търсене
  • A Plus Solutions

А+Солушънс ООД: Енергийно ефективно подово отопление МУЛТИБЕТОН, Германия

Инж. Любомир Попчовски от  A Плюс Солушънс ООД представи на BUILDINGSTYLE 2015 подовото отопление Мултибетон, Германия:  екологичен и енергоспестяващ продукт. Системата притежавава препоръки от немската Асоциация на страдащите от алергии и Асоциацията на страдащите от астма. Той запозна аудиторията със   начина  на монтаж и  софтуера Multiplaner, с помоща на който се оразмеряват проектите по метода на модулация на топлината. Този метод осигурява  равномерно разпределение на топлината  в помещенията.В презентацията бяха показани снимки на емблематични обекти из цяла Европа и Северна Африка, на които отоплението и охлаждането е изпълнено от Мултибетон, Германия.


За 13-та поредна година,  от 26-ти до 29-ти ноември в Банско се проведе  архитектурният форум BUILDINGSTYLE 2015, организиран от строителен портал www.1kam1.com, показващ новото и нивото в строителния бизнес в България.


Този път фирмените презентации  -  22 на брой, бяха изнесени пред  240 архитекти, строители, инвеститори, вносители и производители на качествени строителни материали. A Плюс Солушънс ООД се представи с две презентации: „Интелигентни фасадни решения със Swisspearl, Trespa, Moeding, KME” и „Енергийно ефективно подово отопление МУЛТИБЕТОН, Германия”.

9 преглеждания